Privatlektioner

Ni kan även boka privatlektioner hos oss på Roligt Med Hund. 

På en privatlektion ligger allt fokus på dig och din hund, vi anpassar träningen efter era önskemål och förutsättningar.

Om din hund har ett sk oönskat beteende kommer det inte att räcka med att bara boka en lektion för att komma tillrätta med beteendet. Läs mer om oönskade beteenden: 


Priser:

30min 300kr 

1 timme 500kr 


Paketpris: 

1h x  5 Tillfällen = 2300kr

1h x 10 Tillfällen = 4500kr 


Maila oss för bokning/frågor: roligtmedhund@gmail.com

Beteendeutredning

Beteendeutredning - Hund


Vad är en beteendeutredning? Det är när er hund har ett oönskat beteende som ni vill få hjälp att få ordning på. 


Här hjälper vi er att ta reda på de bakomliggande orsakerna till problemen och jobbar för att åtgärda den orsaken. 


Vi jobbar inte med snabba lösningar, vi önskar att få fram en lösning som håller i längden och är etiskt rätt. Vi jobbar endast med vetenskapliga och beprövade metoder med hunden i fokus. 


Vad kan vi hjälpa er med? 

Rädslor 
Hundmötesproblem 
Seperationsångest 

Ensamhetsproblem 

Resursförsvar 
Aggression 
Hantering 


Priser:

Utredning + 3 träningstillfällen
Pris: 2800:-


Återbesök: 
700:-/h  


Vi är färdig utbildade till beteendeutredare i Juni 2022, därför har vi just nu lägre priser. 


Maila oss för bokning/frågor: roligtmedhund@gmail.com

Vad gör vi i en beteendeutredning? 

Första gången träffas vi för en intervju och eventuellt en kort promenad. Med hjälp av frågor och era svar så gör vi en beteendeutredning. 

En beteendeutredning innefattar en analys där vi tar reda på orsaksfaktorer till problemen som har uppståt, för att sedan göra en träningsplan för att lyckas ändra dessa problembeteenden.


Vi skriver en individanpassad träningsplanering, som vi också gör en uppföljning på, för att se eran utveckligen och resultaten av träningen. Genom uppföljningen får vi reda på vilka förutsättningar vi har och kunna justera och göra förändringar eller föbättringar för att få ordning på beteendena.  

Hur lång tid det tar att komma tillrätta med problembeteenden är omöjligt att besvara. Det beror mycket på varför hunden uppvisar beteendet, hur länge den har gjort det och om smärta eller sjukdom som utlöser problemet. Hundägarens tid, ork och eget engagemang har stor betydelse för ett gott resultat. Det är ni som tränar hunden i samverkan med vår hjälp.

I en beteendeutredning ingår mailsupport. 


----------------------------------------------


Att tänka på! 


För att lyckas med att förändra ett beteende hos en hund, så måste ni vara redo för att investera eran tid och verkligen vilja göra denna resan tillsammans med er hund. 


En psykologisk rehabilitering är en process. Du ska lära dig hur du bör agera och vad du behöver göra för att hjälpa din hund. Hunden kommer att gå igenom en känslomässig förändring. Sådant tar tid och engagemang, men vi är med er och stöttar er på vägen.